Zeillessen op de openzeilboten

Geplaatst op 17-03-2019  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: Marcel

Vanaf maandag 6 mei 2019 start de Zeilclub ABN AMRO weer met de zeilcursussen op één van onze drie openzeilboten. Alle lessen worden op een vaste doordeweekse avond gegeven in jachthaven Dragt aan de Westeinderplassen, Stommeerweg 72 Aalsmeer en starten rond 18:00 uur totdat het donker wordt. Hieronder een korte beschrijving van de cursussen:

Zeilcursus beginners
De zeilcursus voor beginners is bedoeld voor leden die geen of slechts beperkte zeilervaring hebben. Deze cursus is gericht op het veilig leren zeilen op een openzeilboot. Gedurende zo'n 10 lessen oefen je onder begeleiding van een ervaren instructeur om uiteindelijk zelfstandig te kunnen zeilen. Daarbij wordt je tevens getraind om als schipper je bemanning te kunnen aansturen. Een eenvoudig theorie-examen maakt deel uit van de cursus. De lessen worden gegeven op éen van onze Randmeren of Centaur. Na succesvolle afronding van deze cursus ontvang je ons O-brevet en mag je als lid van de Zeilclub gratis gebruik van onze openzeilboten maken. Deze cursus kost 137,00 euro.

Zeilcursus herhaling
De herhalingszeilcursus is bedoeld voor leden die ons O-brevet al in bezit hebben en na een lange winterperiode hun vaardigheden willen oefenen om daarna weer lekker zelfstandig te kunnen zeilen. Deze cursus bestaat uit 2 lessen onder begeleiding van een ervaren instructeur op éen van onze Randmeren of Centaur. Deze cursus kost 30,00 euro.

Aanmelden
Enthousiast geworden? Meld je dan zo snel mogelijk aan via deze link zodat wij de indeling kunnen maken. Selecteer de gewenste cursus en klik linksonder op Inschrijven. Vul vervolgens de gevraagde gegevens zoals je eerste, tweede en derde keuze voor een avond. Het veld opmerkingen kun je gebruiken om eventueel aanvullende informatie mee te geven. Als je op Verder klikt krijg je een compleet overzicht van je inschrijving en met Afronden schrijf je je daadwerkelijk in. Bij de indeling wordt zoveel mogelijk rekening gehouden met je 1e keuze. Je ontvangt een bevestiging via de e-mail als we je inschrijving hebben ontvangen.