Lid worden

Alleen personen die een werkrelatie hebben of hebben gehad met de ABN AMRO Bank, haar dochterondernemingen of andere gelieerde ondernemingen kunnen lid worden van de Zeilclub. Daarnaast kunnen ook gezinsleden en vrienden van bovenstaande leden lid worden nadat hun aanvraag door het Bestuur is goedgekeurd.

 

De ledenadministratie van de Zeilclub wordt beheerd door het secretariaat van de Personeelsvereniging ABN AMRO. Vul het formulier in, kies voor de afdeling 'Zeilclub' en klik vervolgens op 'Verzenden'. Nadat je je hebt aangemeld ontvang je per e-mail een bevestiging.

 

Voor vragen over je lidmaatschap kun je met behulp van het contactformulier contact opnemen met het secretariaat van de Zeilclub of de Personeelsvereniging.

Algemeen


 

Adres

 

Postactieven hebben geen werk e-mail adres meer. Zij kunnen volstaan met 2 x hun privé e-mail adres in te vullen ( 1 x bij privé e-mail adres en 1x bij werk e-mail adres).

 

LidmaatschapSelecteer hieronder je soort lidmaatschap:

  1. Als je nu bij ABN AMRO werkzaam bent, selecteer je Actief lid
  2. Als je bij ABN AMRO werkzaam bent geweest, selecteer je Post actief lid
  3. In alle overige gevallen selecteer je Buitenlid

Wat is je relatie met ABN AMRO?Beveiligingscode Beveiligingscode

 

De volgende contactgegevens worden vindbaar voor alle leden van de Zeilclub: voornaam, achternaam, e-mail privé en mobiel privé.