Havens

De Zeilclub maakt gedurende het zeilseizoen gebruik van de volgende jachthavens:

Tijdens het gehele zeilseizoen liggen de openzeilboten IBAN, Koersvast & Florijn en kajuitzeiljacht TIKKI€ in Jachthaven Dragt aan de Westeinderplassen te Aalsmeer. 

In het voorjaar, nadat de kajuitzeiljachten iDEAL en S€PA uit de winterstalling zijn gehaald, liggen deze een korte periode in Jachthaven Dragt aan de Westeinderplassen te Aalsmeer en worden dan gebruikt voor de opleiding van beginners en gevorderden in het manoeuvreren op de motor. Daarna worden de kajuitzeiljachten naar hun uiteindelijke ligplaats verplaatst en zijn dan beschikbaar voor door de Zeilclub georganiseerde tochten en verhuur aan de leden. Afhankelijk van het seizoen (hoog of laagseizoen), liggen de kajuitzeiljachten in verschillende havens. Het uiteindelijke vaargebied vanuit de ligplaatsen wordt begrensd door de in bezit zijnde clubbrevetten en ervaring van de schipper.

Als je tijdens verhuur de haven voor meerdere dagen verlaat, meld je dan even af bij de havenmeester. Dit scheelt de Zeilclub namelijk liggeld.

 

Hieronder volgt een beschrijving van de jachthavens die door de Zeilclub worden gebruikt:

Jachthaven Dragt te Aalsmeer

haven-jachthavendragt

Stommeerweg 72
1431 EX Aalsmeer
T. 0297-324464
E. ofni.[antispam].@jachthavendragt.nl

Website

Google Maps

 

Jachthaven Andijk

haven-jachthaven-andijk

Nieuwe Haven 1

1619 JW Andijk

T. 0228-593075

 

Website

Google Maps

 

Jachthaven Marina Volendam

haven-jachthaven-marina-volendam

De pieterman 12
1131 PW Volendam

T. 0299-320262

E. ofni.[antispam].@marinavolendam.nl

Website

Google Maps