Workshops Blokarten

Geplaatst op 12-02-2021  -  Categorie: Algemeen

Zoals jullie wellicht weten is de Zeilclub de trotste bezitter van twee blokarts. Deze zijn opgeslagen in Beverwijk en kunnen vanuit die locatie snel ingezet worden op het strand in IJmuiden, Wijk aan Zee of elders. Een uitstekende gelegenheid om actief bezig te zijn, een frisse neus te halen én ondertussen je zeilvaardigheden te oefenen op het strand!
 
Instructie
De blokarts zijn beschikbaar voor leden van de Zeilclub, mits er eerst een korte instructie is gevolgd. In deze instructie wordt onder meer aandacht besteed aan het in elkaar zetten van de blokarts. Daarna kan er naar hartenlust genoten worden van het zelfstandig strandzeilen (na reservering natuurlijk).
 
Inschrijven workshops
Clubleden die een instructie workshop op het strand willen meemaken zijn welkom en kunnen hun interesse kenbaar maken via blokarts@zcaab.nl. Zorg ervoor dat je hierbij ook je telefoonnummer opneemt! Omdat de planning van de workshops zeer afhankelijk is van het weer, wordt via WhatsApp kort vooraf gecommuniceerd over de mogelijke dagen, waarna je je kunt inschrijven.