Voorinschrijving verhuur kajuitzeiljachten

Geplaatst op 07-01-2023  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur:

Je kunt nu al de week of weken doorgeven dat je één van de kajuitzeiljachten wilt huren tijdens de zomervakantie periode (juli en augustus) of voor de lange weekenden (Pasen, Koningsdagweekend, Hemelvaart en Pinksteren). 

De iDEAL en de SEPA hebben hun thuishaven in Andijk. Echter, tijdens het Pasen en Koningsdagweekend liggen zowel de iDEAL als de SEPA in Volendam en gedurende de zomervakantie periode ligt de SEPA in Herkingen (Zeeland).

De thuishaven van de Tikkie is Aalsmeer. Als we in overleg met huurders meerdere aansluitende verhuurweken kunnen organiseren, dan kunnen we onderzoeken om de Tikkie gedurende een bepaalde periode bijvoorbeeld een ligplaats in Friesland geven. Hier kan dan de overdracht tussen de verschillende huurders plaatsvinden. 

Reserveren?
Wil je een voorinschrijving doen voor één van de kajuitzeiljachten? Mail mij dan uiterlijk 26 februari de periode (minimaal 1 week startend op zaterdag voor de zomerperiode) of het betreffende feestdagweekend en welke kajuitzeiljacht je wilt huren. Dan krijg je uiterlijk zondag 12 maart bericht of de reservering definitief gemaakt kan worden. 

Vereisten voor het huren van een kajuitzeiljacht
Om een kajuitzeiljacht te kunnen reserveren is het noodzakelijk dat je over de jusite brevetten beschikt. Meer informatie over brevetten en vaargebieden vind je op de webvsite van de Zeilclub onder Opleidingen - Zeilclub brevetten. 

Vragen?
Mocht je nog vragen hebben, bel mij dan even of stuur een e-mail.

Met vriendelijke groet, 

Daniel van Gelder
Zeilvlootexploitatie