Open Dag Zeilclub ABN AMRO - zondag 21 april

Geplaatst op 14-03-2024  -  Categorie: Algemeen

Wil jij:

  • Leren zeilen?
  • Mee op gezellige zeiltochten op IJsselmeer, Waddenzee en zelfs naar Engeland?
  • Jezelf uitdagen met een nieuwe hobby?
  • Nieuwe collega’s leren kennen op een bijzondere manier?

Kom dan vrijblijvend kennismaken met onze ABN AMRO Zeilclub tijdens de jaarlijkse Open Dag op zondag 21 april en meld je aan via opendag@zcaab.nl!

 

Programma

  • 13.30: Inloop
  • 14.00 – 16.00: Een tochtje in één van onze zeilboten (ervaring niet vereist)
  • 16:00: Afsluitende borrel, met info over de club (o.a. inschrijving zeillessen, start in mei 2024)

 

Locatie

Clubhuis Westend, op het terrein van Jachthaven Dragt in Aalsmeer.

 

Zeilclub ABN AMRO

Zeilclub ABN AMRO bestaat uit een enthousiaste groep ABN AMRO collega’s die graag samen het water op gaat. Er worden verschillende activiteiten aangeboden voor zowel beginnende als ervaren zeilers. Denk daarbij aan zeilles, motormanoeuvreren, workshops spinnakeren, zeiltochten onder begeleiding van een ervaren schipper, theorie training voor het Vaarbewijs en leuke activiteiten ‘aan wal’. De Zeilclub heeft een eigen vloot van 3 open zeilboten en 3 kajuitzeiljachten. Deze kan je ook huren voor eigen gebruik. De club wordt geheel gerund door gepassioneerde vrijwilligers. Op onze website (www.zcaab.nl) is meer informatie te vinden over de club en onze activiteiten.

 

Aanmelding

Je bent van harte welkom! Aangezien er maar een beperkt aantal plekken op de boten beschikbaar is, verzoeken wij iedereen zich vooraf aan te melden per email via opendag@zcaab.nl. Deelname is gratis, maar voorbehouden aan ABN AMRO collega’s. Voorafgaand aan de open dag ontvang je een bevestiging met de nodige informatie. Ook is meer informatie te vinden via www.zcaab.nl

 

Tot zondag 21 april! 

 

Hartelijke groeten,

Zeilclub ABN AMRO