Inschrijven zeiltochten en reserveren kajuitzeiljachten

Geplaatst op 24-02-2019  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: Frank

Vanaf zaterdag 9 maart 2019 om 00:00 uur (de overgang van vrijdagavond op zaterdagmorgen) is het weer mogelijk om de kajuitzeiljachten TIKKI€, iDEAL en S€PA via de website voor eigen gebruik te reserveren. Ook hebben we weer een mooi programma met zeiltochten samengesteld waarvoor je je dan ook kunt inschrijven.

Het overzicht van de zeiltochten met de iDEAL en de S€PA is vanaf nu al in te zien zodat je alvast kunt kijken welke tochten er gepland zijn.

Hieronder vind je meer informatie over het inschrijven voor de zeiltochten en het reserveren van de kajuitzeiljachten.

Inschrijven zeiltochten vanaf 9 maart a.s.

Alle leden van de Zeilclub, ongeacht of je wel of niet over een kajuitzeiljacht brevet beschikt, kunnen zich inschrijven voor één van de de zeiltochten met de kajuitzeiljachten.

Let op: de navigatie nachttochten zijn in principe gereserveerd voor de deelnemers aan de Vaarbewijs cursus. Alleen als er plaatsen overblijven kunnen anderen mee. Inschrijven kan wel maar het blijft eerst nog onzeker of je ook daadwerkelijk mee kunt.

Reserveren kajuitzeiljachten vanaf 9 maart a.s.

Als je nu al weet wanneer je dit seizoen een kajuitzeiljacht wilt reserveren voor een week of langer, stuur mij dan zo snel mogelijk maar in ieder geval voor 7 maart een e-mail met je wensen. Ik ga dan, zoveel mogelijk rekeninghoudend met ieders wensen en voorkeuren, kijken hoe we de kajuitzeiljachten zo goed mogelijk kunnen inplannen. Hiermee krijg je als voorinschrijver dus voorrang voordat reservering via de website mogelijk is. Geef je wensen dus snel door!

Je kunt zoals eerder aangegeven vanaf zaterdag 9 maart 2019 om 00:00 uur (de overgang van vrijdagavond op zaterdagmorgen) een kajuitzeiljacht reserveren via de planner op de website.

Hiervoor moet je over de juiste brevetten, vaargebieden en certificaten beschikken en deze moeten ook in de administratie van de Zeilclub bekend zijn. Ben je hier niet zeker van controleer dat dan vooraf op de website. 

Let er bij het reserveren van een kajuitzeiljacht ook op dat je reserveert voor het vaargebied waar je over beschikt. De vaargebieden vind je op de website van de Zeilclub onder Opleidingen/ Vaargebieden.

Hieronder staan de ligplaatsen vermeld:

iDEAL:

  • t/m 3 mei -> Aalsmeer
  • 5 mei t/m 28 juni -> Volendam
  • 30 juni t/m 25 oktober -> Andijk

S€PA:

  • t/m 3 mei -> Aalsmeer
  • 5 mei t/m 4 juli -> Andijk
  • 7 juli t/m 29 augustus -> Bruinisse
  • 1 september t/m 4 oktober -> Volendam
  • 6 oktober t/m 25 oktober -> Andijk

 TIKKI€:

  •  t/m 25 oktober -> Aalsmeer

 

Ik wens je alvast veel zeilplezier toe en als je nog vragen hebt kun je mij een e-mail sturen of even bellen.

 

Met vriendelijke groet,

Frank Voorderhake de Keizer

Commissaris Zeilvlootexploitatie

E-mail: eitatiolpxetoolvliez.[antispam].@zcaab.nl

Telefoon: 06-53533816