Inschrijven zeiltochten en reserveren kajuitzeiljachten

Geplaatst op 01-03-2023  -  Categorie: Algemeen

Het is weer mogelijk om de kajuitzeiljachten TIKKI€, iDEAL en S€PA voor eigen gebruik te reserveren. Ook is er weer een mooi programma met zeiltochten met de S€PA en iDEAL samengesteld. 

Zeiltochten

Alle leden van de Zeilclub kunnen zich inschrijven voor de zeiltochten met de kajuitzeiljachten, ongeacht of je over een (kajuit)zeilbrevet beschikt. Inschrijven voor een zeiltocht doe je via de menuopties Mijn Zeilclub - Inschrijven tochten. Selecteer vervolgens de tocht van je keuze, kies voor inschrijven en bevestig je inschrijving. 

Huur kajuitzeiljachten Tikkie, S€PA en iDEAL 

Ligplaatsen

Vanwege de motormanoeuvreer trainingen liggen de S€PA en iDEAL t/m 15 mei in Marina Volendam. Daarna gaan ze beide door naar hun thuishaven: Jachthaven Andijk. De S€PA gaat in het zomerseizoen naar Marina Herkingen in Zeeland en vervolgens ligt ze per 25 september weer in Andijk. De TIKKI€ ligt het gehele seizoen in Aalsmeer. 

iDEAL:

  • t/m 15 mei: Marina Volendam
  • 16 mei t/m 29 oktober -> Andijk

S€PA:

  • t/m 15 mei: Marina Volendam
  • 16 mei t/m 28 juni: Jachthaven Andijk
  • 29 juni t/m 20 september: Marina Herkingen, gelegen aan de Grevelingen (Zeeland)
  • 21 september t/m 29 oktober: Jachthaven Andijk

 TIKKI€:

  • t/m 29 oktober: Jachthaven Dragt, Aalsmeer

Reserveren? Wees er snel bij!

Wil je de TIkkie, S€PA of iDEAL huren/varen deze zomer? Wees er dan snel bij! Je kunt een kajuitzeiljacht reserveren via de planner op de website www.zcaab.nl. Log in en kies voor menuoptie: Mijn zeilclub – Reserveren zeilschip. Selecteer vervolgens: Reserveren zeilschip en in de planningssectie: Kajuitzeiljachten.

Vereisten voor het huren van een kajuitzeiljacht

Om een kajuitzeiljacht te kunnen reserveren is het noodzakelijk dat je over de juiste brevetten beschikt. Voor het huren van de iDEAL dien je in het bezig te zijn van het K1-brevet en voor het huren van de S€PA van het K2-brevet. Daarnaast is het vereist dat je in het bezit bent van het Klein Vaarbewijs en het Basis Certificaat Marifonie. Voor de huur van de TIKKI€ is het KB-brevet vereist. Let er daarnaast op dat je reserveert voor het vaargebied waarvoor je een aantekening hebt. 

Meer informatie over brevetten en vaargebieden vind je op de website van de Zeilclub onder Opleidingen – Zeilclub brevetten. Ook is het via de website mogelijk om te controleren welke brevetten en certificaten geregistreerd zijn in de administratie van de Zeilclub (Mijn zeilclub - Mijn brevetten). 

Vragen?

Mocht je nog vragen hebben, neem dan contact op met:

Daniel van Gelder
Zeilvlootexploitatie 

E-mail: eitatiolpxetoolvliez.[antispam].@zcaab.nl
Telefoon : 06-52532761