Inschijven tochten en reserveren kajuitzeiljachten

Geplaatst op 18-02-2024  -  Categorie: Algemeen

Het is weer mogelijk om de kajuitzeiljachten TIKKI€, iDEAL en S€PA voor eigen gebruik te reserveren. Ook hebben we weer een mooi programma met zeiltochten samengesteld. Nieuw dit jaar is dat er ook een aantal zeiltochten met de TIKKI€ gepland is.

 

Zeiltochten – inschrijven is mogelijk vanaf nu

Alle leden van de Zeilclub kunnen zich inschrijven voor de zeiltochten met de kajuitzeiljachten, ongeacht of je over een (kajuit)zeilbrevet beschikt. Om in te schrijven log je in en kies voor menuoptie: mijn zeilclub – inschrijven tochten. Selecteer vervolgens de tocht van je keuze, kies voor inschrijven en bevestig je inschrijving.

 

Huur kajuitzeiljachten TIKKI€, iDEAL en S€PA 

Ligplaatsen

Vanwege de motormanoeuvreer trainingen liggen de iDEAL  en de S€PA tot Pinksteren in Marina Volendam. Daarna gaan ze beide door naar hun thuishaven: Jachthaven Andijk. De S€PA gaat in het zomerseizoen naar Marina Herkingen in Zeeland en vervolgens ligt ze per 19 augustus weer in Andijk. De TIKKI€ ligt tot en met juni in Aalsmeer en gaat daarna weer net als vorig jaar naar Friesland.

 TIKKI€:

  • [NTB]: Jachthaven Dragt, Aalsmeer
  • [NTB]: Heeg, Friesland

iDEAL:

  • t/m 17 mei: Marina Volendam
  • 18 mei t/m 29 oktober: Andijk

S€PA:

  • t/m 17 mei: Marina Volendam
  • 18 mei t/m 11 juli: Jachthaven Andijk
  • 11 juli t/m 18 augustus: Marina Herkingen
  • 19 augustus t/m 29 oktober: Jachthaven Andijk

Reserveren? Wees er snel bij!

Wil je de TIKKI¤, iDEAL of S€PA huren? Wees er dan snel bij! Je kunt een kajuitzeiljacht reserveren via de planner. Log in en kies voor menuoptie: mijn zeilclub – reserveren zeilschip. Selecteer vervolgens: reserveren zeilschip en onder 'planning' het schip dat je wilt huren. Meer hulp over hoe je een boot kunt reserveren, vind je in de FAQ onder de menuoptie: Zeilclub.

Let op: als je in het Pinksterweekend de iDEAL of S€PA wilt huren, dan betekent dit opstappen in Volendam en afleveren in Andijk.

 

Vereisten voor het huren van een kajuitzeiljacht

Om een kajuitzeiljacht te kunnen reserveren is het noodzakelijk dat je over de juiste brevetten beschikt.