Gevolgen Coronavirus voor de Zeilclub (update 23 maart 2020)

Geplaatst op 18-03-2020  -  Categorie: Algemeen

Vanavond heeft het bestuur van de Zeilclub opnieuw vergaderd over de maatregelen met betrekking tot het Coronavirus. Afgelopen week hebben wij een e-mail van de Personeelsvereniging ontvangen waarin uit naam van de bank werd aangegeven dat alle activiteiten tot 1 mei 2020 geannuleerd moeten worden. Daar bovenop komen nu de extra maatregelen van de regering die bepalen dat alle activiteiten tot 1 juni 2020 geannuleerd moeten worden.

Het bestuur heeft daarom besloten om alle Zeilclub activiteiteiten zoals de motor manoeuvreer trainingen op de kajuitzeiljachten, zeillessen op de openzeilboten, zeiltochten, Open dag, verhuur etc., tot 1 juni 2020 te annuleren danwel niet toe te staan. Tot die tijd zullen we de situatie permanent monitoren en activiteiten alsnog zo snel mogelijk opstarten of mogelijk maken als dat weer toegestaan is. Hopelijk kunnen we dan in de maand juni toch nog een deel van de motor manoeuvreer trainingen en zeillessen organiseren.

Als je ideeën hebt voor alternatieve activiteiten om de binding tussen de Zeilclubleden en de betrokkenheid met de Zeilclub op een niet fysieke manier te vergroten, dan horen we dat graag.

Dank voor je begrip, houd je aan alle afgekondigde maatregelen en blijf gezond.

Bestuur Zeilclub ABN AMRO