Cursus Klein Vaarbewijs I & II - 2020

Geplaatst op 13-11-2019  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: Jouke / Marc

Ook deze winter organiseert de Zeilclub ABN AMRO een cursus Klein Vaarbewijs I & II die je voorbereidt op de officiële (CBR) examens voor Klein Vaarbewijs I & II. Beide Vaarbewijzen zijn een voorwaarde om de kajuitzeiljachten van onze zeilclub zelfstandig te mogen huren. Daarnaast staat het Vaarbewijs I & II gelijk aan het ICC certificaat (International Certificate of Competence - een internationaal Vaarbewijs) dat vaak een vereiste is als je in het buitenland een (zeil)boot wilt huren.

De cursus bestaat uit 6 theorieavonden en 2 avonden examentraining op de maandagavond en start op maandagavond 13 januari 2020. Tijdens de voorjaarsvakantie op 17 februari wordt geen les gegeven. De cursus wordt van 18:00 - 21:00 uur gehouden op het ABN AMRO Hoofdkantoor aan de Foppingadreef 22, Amsterdam Zuidoost.

Om het geleerde in de praktijk te brengen, wordt na het afsluiten van de cursus een praktijktocht (avond/dag) georganiseerd op één van de kajuitzeiljachten van de Zeilclub.

De kosten bedragen € 127,50 voor leden van de Zeilclub en € 155,- voor niet leden en dit is inclusief de theorielessen, examentraining en praktijktocht maar exclusief de cursusmaterialen en examen bij het CBR. Het is toegestaan om niet Zeilclub leden zoals collega's maar ook familieleden of vrienden voor deze cursus uit te nodigen.

Kijk hier voor meer informatie en om je in te schrijven.

Groet en tot ziens,

Mark Wiggerman (docent) en Jouke van Schepen (coÓ§rdinator opleidingen)