Cursus Klein Vaarbewijs I & II

Geplaatst op 13-12-2021  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur:

Ook deze winter organiseert de Zeilclub ABN AMRO een online cursus Klein Vaarbewijs I & II die je voorbereidt op het officiële CBR examen. Het Klein Vaarbewijs is ook een International Certificate of Competence (ICC) dat aantoont dat je met een pleziervaartuig mag varen en vaak een vereiste is als je in het buitenland een zeil- of motorboot wilt huren. Daarnaast is het Klein Vaarbewijs een vereiste als je lid bent van de Zeilclub en een kajuitzeiljacht wilt huren.

De cursus Klein Vaarbewijs wordt wekelijks gedurende 8 weken gegeven en bestaat uit a) online video-lessen en voorbereidende huiswerk-opgaven die je op eigen tempo kunt uitvoeren en b) online bijeenkomsten op iedere maandagavond van 19:00-21:00 uur voor extra uitleg, feedback en samenwerkingsopdrachten. De cursus start op 31 januari 2022. Tijdens de voorjaarsvakantie van 19-27 februari 2022 wordt er geen les gegeven.

Houd rekening met een wekelijkse studiebelasting van ongeveer 4 uur voor de voorbereiding en het huiswerk en 2 uur voor de bijeenkomst. De online bijeenkomsten vinden plaats met behulp van Microsoft Teams en voor de leerstof wordt gebruik gemaakt van Google Classroom waarvoor je een Google account nodig hebt.

De cursuskosten bedragen € 95,00 voor leden van de Zeilclub en € 125,00 voor niet-leden. Deze bedragen zijn inclusief de theorielessen en examentraining maar exclusief de kosten voor de cursusmaterialen en het CBR-examen. Een opgave van de zelf aan te schaffen cursusmaterialen ontvang je na inschrijving.

Als je aan de cursus wilt deelnemen, meld je dan aan via de link Inschrijven onderaan deze pagina. Leden van de Zeilclub moeten hiervoor eerst inloggen met behulp van hun gebruikersnaam en wachtwoord. Als je geen lid van de Zeilclub bent dan worden aanvullende gegevens gevraagd voor onder andere de automatische incasso.

Heb je nog vragen, neem dan contact op met de docent Mark Wiggerman via het e-mailadres sjiwebraav.[antispam].@zcaab.nl.