75 jarig jubileum Zeilclub ABN AMRO - 10 juli 2022

Geplaatst op 15-04-2022  -  Categorie: Algemeen

De Zeilclub is in het jaar 1947 opgericht en viert dit jaar dus haar 75-jarig bestaan. Hiermee zijn we één van de oudste verenigingen onder de vlag van de Personeelsvereniging ABN AMRO. Met onze moderne zeilvloot, die we in eigen beheer onderhouden, een uitstekend opleidingsprogramma met diverse leuke tochten en natuurlijk een grote groep actieve leden zijn we nog springlevend. Dit is echt uniek binnen het bedrijfsleven in Nederland!

Het 75-jarig jubileum laten we uiteraard niet ongemerkt voorbij gaan. Daarom nodigen we jullie van harte uit voor een feestelijke dag op zondag 10 juli 2022.

Om 10:00 uur vertrekken we vanuit Enkhuizen voor een dag zeilen met driemast topzeilschoener de Willem Barentsz. We zetten koers richting Medemblik, waar we een bezoek brengen aan het 13e eeuwse Kasteel Radboud. Vervolgens stappen we weer aan boord voor de terugtocht naar Enkhuizen, waar we om 16:00 uur aanmeren. Onderweg genieten we van een lekkere picknick en is een vijtal consumpties per deelnemer inbegrepen.

Deze dag is toegankelijk voor onze leden en één introducé per inschrijvend lid. Om in de kosten bij te dragen vragen we per deelnemer een kleine bijdrage van € 17,50 (dit bedrag kunnen we helaas niet retourneren als je na inschrijving besluit om te annuleren).

Dit evenement mag je natuurlijk niet missen! Schrijf je in via de website van de Zeilclub en geef aan of je gebruik wilt maken van de optie om een introducé mee te nemen.

We zien je graag op zondag 10 juli 2022 in Enkhuizen!

Met vriendelijke groeten,
Het Jubileum comité